Altena, W.A.
Was de dochter van Adrianus Cornelis Altena en Johanna Christina Stork en woonde aan de Catharinastraat 8 te Loosduinen. Raakte op 9 februari 1945 in de Catharinastraat met de hoek van de Emmastraat door het bombardement zwaargewond. Zij werd in zorgwekkende toestand overgebracht naar het Rooms Katholieke Ziekenhuis aan het Westeinde, maar overleed nog dezelfde dag aan de gevolgen van een shock en een open schedelbreuk. Wilhelmina Adriana Altena werd op 15 februari 1945 op het Abdijkerkhof aan de Willem III Straat begraven.
Baars, I.G.
Was de dochter van Willem Baars en Immetje van der Zwan en woonde aan de Van der Gaagstraat 21 te Loosduinen. Overleed op 8 februari 1945 aan inwendige kneuzingen door het bombardement. Haar stoffelijk overschot werd op vrijdag 9 februari 1945 omstreeks 6:00 uur door enkele manschappen van de Technische Noodhulp onder de puinhopen van de percelen Van der Gaagstraat 21 en 23 aangetroffen. Haar stoffelijk overschot werd naar het Gemeenteziekenhuis aan de Zuidwal overgebracht. Immetje Gijsbertha Baars werd op 16 februari 1945 op de Algemene Begraafplaats aan de Kerkhoflaan begraven.
Beijeren, A.G. van
Was getrouwd met Adriana Wilhelmina Pauptit en woonde aan de Frans Halsstraat 6 te Loosduinen. Werd op 9 februari 1945 op de straat voor het perceel Quarlesstraat 6 te Loosduinen door een brisantbom geraakt en overleed aan een verbrijzeld rechterbovenbeen. Het stoffelijk overschot van Arie Gerardus van Beijeren werd vervolgens naar het Gemeenteziekenhuis aan de Zuidwal overgebracht.
Brandsma, A.
Was weduwe van Casper Franciscus Huisman en woonde aan de Van der Gaagstraat 8 te Loosduinen. Overleed op 8 februari 1945 in haar woning aan de gevolgen van verbrijzeling door het bombardement. Het stoffelijk overschot van Aaltje Brandsma werd vervolgens naar het Gemeenteziekenhuis aan de Zuidwal overgebracht en daar herkend door Gerrrit Jan Huisman, wonende aan de Perenstraat 287 in Den Haag. De familie zou voor haar begrafenis zorgen en op haar kleding werd door de familie geen prijs gesteld.
Dirkzwager, F.M.G.
Was getrouwd met Neeltje Breedijk en woonde aan de Burgemeester Hovylaan 83 te Loosduinen. Raakte op 3 februari 1945 in zijn woning door het bombardement zwaargewond en werd vervolgens naar het Gemeenteziekenhuis aan de Zuidwal overgebracht. Florinus Marius Gijsbert Dirkzwager overleed op 5 februari 1945 aan de gevolgen van een schedelbasisfractuur.
Dijkhuizen, D.
Was getrouwd met Leuntje van der Hak. Raakte op 8 februari 1945 in het perceel Van der Gaagstraat 23 te Loosduinen door het bombardement zwaargewond. Hij werd vervolgens naar het Gemeenteziekenhuis aan de Zuidwal overgebracht, maar overleed op 17 februari 1945 aan uitgebreide verwondingen. Het is aan te nemen dat hij op 8 februari 1945 op bezoek was bij zijn schoonzus op dit adres in Loosduinen. Bij de politie kwam op 20 februari 1945 een briefje binnen over het overlijden van Dirk Dijkhuizen. De familie zou voor zijn begrafenis zorgen. Dirk Dijkhuizen werd op 23 februari 1945 op de Algemene Begraafplaats aan de Kerkhoflaan begraven.
Hak, A. van der
Was getrouwd met Pieter van der Toorn en woonde aan de Van der Gaagstraat 23 te Loosduinen. Overleed op 8 februari 1945 in haar woning aan de gevolgen van een schedelfractuur door het bombardement. Haar stoffelijk overschot werd rond 12:10 uit het perceel Van der Gaagstraat 17 overgebracht naar het perceel Burgemeester Hovylaan 85. Haar stoffelijk overschot werd vervolgens later naar het Gemeenteziekenhuis aan de Zuidwal overgebracht. Adriana van der Hak werd op 27 februari 1945 op de Algemene Begraafplaats aan de Kerkhoflaan begraven.
Laan, J.L.G.
Was de zoon van Jan Laan en Arnolda Jansen en woonde aan de Ruyterstraat 45 te Loosduinen. Overleed op 3 februari 1945 door verplettering als gevolg van het bombardement op de Loosduinse Groenteveiling aan de Houtweg. Zijn stoffelijk overschot werd naar het Gemeenteziekenhuis aan de Zuidwal overgebracht. Johannes Lambertus Gerardus Laan werd op 8 februari 1945 op het R.K. Kerkhof "St. Jozef" aan de Houtweg begraven.
Leenders, W.J.J.M.
Wilhelmus Jacobus Johannes Marinus Leenders woonde aan de Rozenstraat 55 en was getrouwd met Joanna Gerardina Keemink. Hij raakte op 3 februari 1945 op de Loosduinse Groenteveiling gewond door bomscherven. Hij was in een shock-toestand en had inwendige kneuzingen aan de borst en buik. Ook had hij een slappe pols en was erg anemisch. Hij werd met inwendige kneuzingen en een shock opgenomen in het Rooms Katholieke Ziekenhuis aan het Westeinde. Leenders overleed echter op 19 maart 1945 aan de gevolgen van een embolie en werd op 28 maart 1945 op de begraafplaats Oud Eik en Duinen aan de Laan van Eik en Duinen begraven.
Molenaar, A.J.
Was de zoon van Arie Jacobus Molenaar en Johanna Elisabeth Wassenaar en woonde aan de Catharinastraat 55 te Loosduinen. Raakte op 3 februari 1945 op de tuin van Klinkenberg aan de Houtweg gewond door het bombardement. Hij werd naar het Gemeenteziekenhuis aan de Zuidwal overgebracht, maar overleed nog dezelfde dag aan de gevolgen van de verbrijzeling van het linkerbeen. Arie Jacobus Molenaar werd op 9 februari 1945 op het Abdijkerkhof aan de Willem III Straat begraven.
Poel, M.E. van de
Was de dochter van Pierre Jean van de Poel en Margarethe Gertraud Dehmer en woonde aan de Prins Hendrikstraat 36 te Loosduinen. Raakte op 9 februari 1945 in de Catharinastraat met de hoek van de Emmastraat door het bombardement zwaargewond. Zij werd in zorgwekkende toestand overgebracht naar het Rooms Katholieke Ziekenhuis aan het Westeinde en overleed op 10 februari 1945 aan de gevolgen van een shock en een schedelbasisfractuur. Mia Ellie van de Poel werd op 15 februari 1945 op het Abdijkerkhof aan de Willem III Straat begraven.
Scholtes, J.A.
Was getrouwd met Catharina Maria Hendrika Timmers en woonde aan de Kijkduinsestraat 24 te Loosduinen. Overleed op 3 februari 1945 door een shock (verbloeding) door een bomontploffing op de Loosduinse Groenteveiling aan de Houtweg. Zijn stoffelijk overschot werd vervolgens naar het Gemeenteziekenhuis aan de Zuidwal overgebracht. Johannes Antonius Scholtes werd op 7 februari 1945 op het R.K. Kerkhof "St. Jozef" aan de Houtweg begraven. Op 18 februari 1945 werd om 17:00 uur door de politie gemeld dat de recherheur Wolters van de politie in Loosduinen kennis had gegeven dat op dak van een loods in de nabijheid van de Stationsweg in Loosduinen een arm van een man was aangetroffen. Aan een van de vingers bevond zich een gladde gouden ring. Niet veel later bleek dat de arm bij het stoffelijk overschot van Johannes Antonius Scholtes behoorde. De arm werd door de rechercheur Wolters overgebracht naar de rouwkamer van het Gemeenteziekenhuis aan de Zuidwal.
Spronsen, N. van
Was de zoon van Arie Cornelis van Spronsen en Maria Adriana van de Gaag en woonde aan de Willem III Straat 89 te Loosduinen. Raakte op 3 februari 1945 op het terrein van de Loosduinse Groenteveiling aan de Houtweg zwaargewond door bomscherven. Hij werd vervolgens naar het Kinderziekenhuis overgebracht, maar overleed nog dezelfde dag aan een hoofdverwonding. Bij de politie kwam op 7 februari 1945 een briefje binnen over het overlijden van Nicolaas van Spronsen. Volgens de poltie was hij op 3 februari 1945 tijdens het bombardement getroffen aan het hoofd, terwijl hij op de tuin van Klinkenberg aan de Houtweg vertoefde. Met een zware hoofdwond was hij naar Oud Rozenburg vervoerd. De familie zou voor zijn begrafenis zorgen. Nicolaas van Spronsen werd op 7 februari 1945 op het Abdijkerkhof aan de Willem III Straat begraven.
Stralen, L. van
Was getrouwd met Petronella Bliekendaal en woonde aan de Houtweg 303A. Overleed op 3 februari 1945 door bomscherven op de tuin van Klinkenberg aan de Houtweg. Zijn stoffelijk overschot werd vervolgens naar het Gemeenteziekenhuis aan de Zuidwal overgebracht. Louis van Stralen werd op 9 februari 1945 op het Abdijkerkhof aan de Willem III Straat begraven.
Thierry, W.
Was getrouwd met Maria Hendrika van der Kamp aan woonde aan de Regentesselaan 161. Naast zijn beroep als monteur was hij ook troepleider bij de Technische Noodhulp, groep Den Haag en lid sinds 24 juni 1942. Hij genoot geen doorlopende bezoldiging, doch ontving hij uitsluitend bij activiteit (dus een daadwerkelijke inzet en hulpverlening) een gedeeltelijke loonderving van een gulden per uur. Op bevel van de plaatselijke luchtbeschermingsleider werd op 8 februari 1945 de Technische Noodhulp in Loosduinen ingezet. De inzet van de Technische Noodhulp eindigde in de ochtend van 9 februari 1945 om 10:00 uur. Gedurende deze inzet had Willem Thierry bij de installateur Clarys in Loosduinen een lamp met een rol draad geleend. Dit was ten behoeve van de noodverlichting van de Technische Noodhulp. Willem Thierry had met de plaatselijke leider van de Technische Noodhulp afgesproken hij de geleende lamp en het rol draad op 9 februari 1945 weer terug zou bezorgen bij Clarys. Hij was een van de bekendste en meest populaire personen bij de Technische Noodhulp. Zo verrichtte hij op 8 februari 1945 na het bombardement op Loosduinen een 14 uur onafgebroken reddingsdienst.
Op 9 februari 1945 begaf Willem Thierry zich met de geleende goederen naar Loosduinen, waar hij omstreeks 15:00 uur werd getroffen door het bombardement. Hij raakte in de Emmastraat voor het perceelnummer 66 te Loosduinen gewond door brisantbommen en werd vervolgens naar het Rooms Katholieke Ziekenhuis aan het Westeinde overgebracht. Zijn toestand was ook zorgwekkend: hij had een dijbreuk, diverse beenwonden, een bekkenfractuur en diverse andere wonden. Ook een blijvende invaliditeit leek op dat moment zeer waarschijnlijk. Hij overleed op 9 april 1945 aan de gevolgen van sepsis door uitgebreide verbrijzeling en fracturen. Willem Thierry werd op 17 april 1945 op Nieuw Eykenduynen aan de Kamperfoeliestraat begraven.
Toorn, J. van der
Was de zoon van Pieter van der Toorn en Adriana van der Toorn-van der Hak en woonde aan de Van der Gaagstraat 23 te Loosduinen. Overleed op 8 februari 1945 in zijn woning aan de gevolgen van een schedelbasisfractuur en een shock door het bombardement. Zijn stoffelijk overschot werd naar het Kinderziekenhuis aan de Haagweg in Loosduinen overgebracht. Jacobus van der Toorn werd op 27 februari 1945 op de Algemene Begraafplaats aan de Kerkhoflaan begraven.
Zwan, E. van der
Was getrouwd met Immetje Biever en woonde aan de Cornelis van der Lijnstraat 164. Overleed op 8 februari 1945 aan de gevolgen van verbrijzeling door het bombardement. Zijn stoffelijk overschot werd op vrijdag 9 februari 1945 rond 6:00 uur door manschappen van de Technische Noodhulp onder de puinhopen van de percelen Van der Gaagstraat 21 en 23 aangetroffen. Zijn stoffelijk overschot werd naar het Gemeenteziekenhuis aan de Zuidwal overgebracht. Evert van der Zwan werd op 16 februari 1945 op de Algemene Begraafplaats aan de Kerkhoflaan begraven.
Zwan, I. van der
Was getrouwd met Willem Baars en woonde aan de Van der Gaagstraat 21 te Loosduinen. Overleed op 8 februari 1945 aan de gevolgen van een verbrijzeling van het hoofd door het bombardement. Haar stoffelijk overschot werd op vrijdag 9 februari 1945 omstreeks 6:00 uur door manschappen van de Technische Noodhulp onder de puinhopen van de percelen Van der Gaagstraat 21 en 23 aangetroffen. Haar stoffelijk overschot werd naar het Gemeenteziekenhuis aan de Zuidwal overgebracht. Immetje van der Zwan werd op 16 februari 1945 op de Algemene Begraafplaats aan de Kerkhoflaan begraven.